Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zaandam Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Middelandse Zee 87
1503 BZ Zaandam
tel. 075 - 7440019

of bel gratis naar: 0800 - 48 90 489

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Zaandam - Wijnproeverijen

Your Choice Catering Zaandam is niet alleen van het lekkere eten, maar ook van het genieten van een goed glas wijn op zijn tijd. Onze sommelier kan uw feest of bijeenkomst nóg leuker maken door er een wijnproeverij aan te verbinden. Your Choice Catering Zaandam regelt niet alleen de smakelijkste hapjes, maar deelt ook met plezier haar kennis over wijn en de productie ervan.

Wijnproeverij - passie voor wijn

Your Choice Catering Zaandam luistert uw event, of het nu een privé of een zakelijke aangelegenheid is, graag op met een wijnproeverij als onderdeel daarvan. Aangezien we niet over een eigen wijnassortiment beschikken, kunnen we de wijnproeverij niet op zichzelf aanbieden. Een wijnproeverij boekt u dus bij Your Choice Catering Zaandam uitsluitend als onderdeel van bijvoorbeeld een familiereünie, private dinner of een andere aangelegenheid. Wilt u weten of een wijnproeverij past bij uw cateringverzoek? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op!

Wijnproeverij - met een spijsarrangement

Bij Your Choice Catering Zaandam bent u aan het juiste adres voor een wijnproeverij in combinatie met bijvoorbeeld een heerlijk tapastableau of een kaasassortiment. Wijn, kaas en brood vormen niet voor niets als sinds mensenheugenis de ingrediënten voor een gezellig samenzijn! Your Choice Catering Zaandam regelt een wijnproeverij vanwege het sociale karakter dat een dergelijke activiteit heeft, het liefste voor een iets grotere groep. Heeft u er al zin in gekregen? Laat het ons weten en wij staan voor u klaar!

Wijnen afkomstig uit alle windstreken

De wijnen die onze sommelier voor u selecteert, zijn afkomstig uit de bekende wijngebieden in Europa, maar ook wijnen van veel verder weg passeren de revue. Zo proeft u ook de Nieuwe Wereldwijnen en maakt u samen met uw gezelschap kennis met ongeveer tien verschillende wijnen gedurende de drie uur die de proeverij duurt. Your Choice Catering Zaandam voorziet u gedurende die tijd uiteraard als u dat wilt, ook van lekkere hartige hapjes.

De kosten voor de wijnproeverij zijn € 20,- p.p. exclusief de kosten voor de sommelier.

Wijnproeverij - ons assortiment

Your Choice Catering Zaandam is zo vrij geweest om alvast een drietal keuzes aan u te presenteren wat de wijnproeverij betreft. Zoals dat altijd het geval is bij onze cateringconcepten, bent u vrij om hiervan af te wijken. In onderling overleg passen we de wijn en het eten volledig aan uw wensen en aan uw budget aan.

Deze drie met zorg samengestelde wijn- en spijsassortimenten ziet u hier:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe