Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zaandam Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Middelandse Zee 87
1503 BZ Zaandam
tel. 075 - 7440019

of bel gratis naar: 0800 - 48 90 489

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Zaandam - Materialen

Ook al zijn we geen partymaterialen verhuurbedrijf, toch kan Your Choice Catering Zaandam u allerlei materialen aanbieden als u bij ons uw feest of uw event boekt. Ons assortiment voorziet in nagenoeg alle spullen die u eventueel nodig zou kunnen hebben, waardoor u niet naar een apart verhuurbedrijf toe hoeft te stappen. Dat is niet alleen handig, maar ook voordelig. Wij bieden u namelijk zeer scherpe huurtarieven voor onze partymaterialen.

Partymaterialen - handig en praktisch

Your Choice Catering Zaandam houdt van handig en praktisch, dus bieden wij allerlei catering- en partyspullen aan die het u zo gemakkelijk mogelijk maken. .
Your Choice Catering Zaandam kent geen onderscheid in kleine of grote klanten. Wij zijn altijd persoonlijk betrokken en regelen alles zoals u dat wilt. Als we iets doen, doen we het goed of liever nog: beter!

Partymaterialen - de juiste sfeer

De beleving van sfeer is voor Your Choice Catering Zaandam bij elke festiviteit cruciaal. Natuurlijk zijn goed eten en drinken niet onbelangrijk, maar de ambiance en de randvoorwaarden zijn van niet te onderschatten waarde. Materialen zoals verlichting, versieringen en plantenbakken zorgen voor de juiste sfeer. Kijk rustig in ons materialenoverzicht voor alle attributen die wij voor u in voorraad hebben. Uiteraard krijgt u serviesgoed, bestek en glazen zonder extra kosten bij elk cateringconcept. En voor de andere materialen betaalt u slechts een gering bedrag aan huur. Heeft u vragen over de mogelijkheden die Your Choice Catering Zaandam heeft op materiaalgebied? Bel of mail ons dan vandaag nog. Wij staan u met raad en daad terzijde!

Partymaterialen - uw wensen staan centraal

Bij Your Choice Catering Zaandam staan uw wensen centraal. Al onze materialen leveren we volgens de afspraken die we vooraf maken en die we schriftelijk vastleggen. Zo krijgt u precies wat u wilt, zonder onduidelijkheden en zult u zien dat wij voldoen aan al uw verwachtingen en meer! Doordat ons netwerk aan contacten met leveranciers en andere cateringpartners de afgelopen decennia zo gegroeid is, profiteert u van een super service en niet te vergeten van een concurrerende prijs op elk gebied. Vraag ons naar de mogelijkheden die wij u bieden en ook naar onze andere concepten. Het is voor ons een kleine moeite om u alles te vertellen over wat wij u te bieden hebben.

Ons materialenaanbod vindt u als u op in onderstaand overzicht klikt.

Huurmaterialen (pdf)