Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zaandam Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Middelandse Zee 87
1503 BZ Zaandam
tel. 075 - 7440019

of bel gratis naar: 0800 - 48 90 489

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Zaandam - Bruiloften

Your Choice Catering Zaandam voelt zich bij het regelen van bruiloften meer weddingplanner dan cateraar. Onze instelling is namelijk dat we jullie, het bruidspaar, volledig terzijde staan en niets aan het toeval overlaten. Een huwelijksdag is zó speciaal voor jullie en jullie familie, dat er niets mis mag gaan. Een tweede kans bestaat er immers niet! Ons team kan jullie alle belangrijke organisatorische zaken uit handen nemen en jullie ook vertellen waar je allemaal aan moet denken tijdens de voorbereidingen. Samen beleven we niet alleen een fantastische aanloop naar jullie grote dag, maar we bezorgen jullie ook het bruiloft waar jullie van dromen!

Huwelijksfeest - uitgebreid assortiment

Standaard bestaat wat ons betreft niet. Voor ons is een bruiloft nog altijd het allerleukste feest om te plannen en te regelen. De dag waarop jullie elkaar eeuwige trouw beloven is bijzonder en voor ons is elk bruidspaar uniek. Your Choice Catering Zaandam gelooft in maatwerk en vindt dat ieder paar in de stijl mag trouwen waar de bruid en bruidegom zich prettig bij voelen.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Voor wat betreft de gastronomische kant geldt dat we zoveel arrangementen hebben dat er altijd wel een geschikt concept bij zit. Buffetten, barbecues, walking dinners, receptie arrangementen, we kunnen alle kanten op. En hebben jullie speciale wensen voor wat het eten het de drankjes betreft? Neem gerust contact met ons op en we bespreken persoonlijk alle mogelijkheden.
Onze werkwijze is persoonlijk, professioneel en met een hoog service niveau. Een bruiloft die mooier is dan wat jullie in gedachten hebben, dat is wat we jullie garanderen!

Bruiloft - themafeest of romantische aangelegenheid?

Your Choice Catering Zaandam kan ieder gewenst thema centraal laten staan tijdens jullie trouwdag. De tijd van de geijkte trouwplechtigheid gevolgd door een receptie zal nooit voorbijgaan, maar we zien steeds vaker dat bruidsparen kiezen voor themafeesten. Hebben bruid en bruidegom een gedeelde hobby, bijvoorbeeld tennissen, surfen of dansen? Dan wordt de bruiloft ook in die stijl gevierd. Of zijn jullie een bruidspaar van hetzelfde geslacht en willen jullie dat op een speciale manier kenbaar maken? Alles is mogelijk; van strandfeesten tot skihutparty's, van discofeesten tot een avond met klassieke muziek. Zoveel bruidsparen, zoveel smaken!

Trouwlocaties

Waar jullie elkaar ook plechtig het ja-woord willen geven, voor Your Choice Catering Zaandam is geen enkele locatie onmogelijk. Kijk rustig in ons overzicht met locaties en als jullie eigen voorkeur er niet bij staat, laat het ons dan weten. De ruimte op onze site is namelijk maar beperkt en we kunnen niet iedere plek vermelden. We beschikken over de meest uiteenlopende, bijzondere trouwlocaties, van kastelen en landgoederen tot natuurgebieden en romantische hotspots. Willen jullie er zeker van zijn dat jullie locatie beschikbaar is op de datum die jullie geprikt hebben? Bel ons dan meteen op en we vertellen het je meteen!

Voorpret - ons cadeau voor jullie

Geven jullie ons het vertrouwen en mogen we jullie op de belangrijkste dag van jullie gezamenlijke leven terzijde staan? Dan hebben wij voor jullie een pre-huwelijkscadeau waar jullie vast geen 'nee' tegen zeggen. Jullie krijgen dan namelijk van ons een dinertje aangeboden, samen met jullie (schoon-)ouders. Dat is een prima start van de voorbereidingen, toch?

Your Choice Catering Zaandam is altijd bereikbaar voor een vrijblijvende offerte en een vakkundig advies. Zeggen jullie "Ja" tegen elkaar, dan zeggen wij het tegen jullie!

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.