Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zaandam Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Middelandse Zee 87
1503 BZ Zaandam
tel. 075 - 7440019

of bel gratis naar: 0800 - 48 90 489

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Zaandam - Muziek en entertainment

Geen enkel feest is compleet zonder het juiste entertainment en de juiste muziek. Your Choice Catering Zaandam regelt ook amusement en entertainment voor iedere aangelegenheid tot in de puntjes. Wilt u een live band bij uw bruiloft, een DJ bij uw bedrijfsfeest of een clown voor uw kinderfeestje? Wij zorgen voor het passende entertainment en maken zo de sfeer nog gezelliger!

Entertainment - niets is onmogelijk

Your Choice Catering Zaandam krijgt bijna alles voor elkaar op entertainmentgebied. Als cateringbedrijf zijn wij van alle markten thuis. Niet alleen de gastronomische kant is bij ons in goede handen, wij boeken ook precies dat entertainment waar u uw zinnen op gezet heeft. De activiteiten, muziek en animatie die geschikt is voor elk gebeuren, kunt u rustig aan ons overlaten. Zelfs look-a-likes van bekende zangers zijn door ons te boeken voor uw feest. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden en wij nemen alle tijd voor u!

Entertainment -een oplossing voor elke vraag

Uw entertainmentvraag is bij ons in goede handen. Your Choice Catering Zaandam is heeft een enthousiast team dat vol overgave aan de slag gaat met uw verzoek. Ons netwerk is dermate groot, dat wij kunnen putten uit een groot arsenaal aan entertainment acts. Niet alleen zangers en bands, maar ook dansacts en cabaret kunnen wij organiseren voor u. En wilt u een leuke, speelse activiteit organiseren voor bijvoorbeeld uw familiefeest of team dag? Wij helpen u daar graag bij. Wat dacht u van een middagje boerengolf of een avond met Hollandse spelletjes? U zult zien dat gezelligheid geen tijd kent! Bel of mail ons vandaag nog en u krijgt een passende oplossing voor uw entertainment vraag!

Entertainment - professioneel, flexibel en enthousiast

Your Choice Catering Zaandam is een professioneel, flexibel en enthousiast bedrijf met de menselijke maat als kernwaarde. Wij staan open voor al uw vragen en bieden een luisterend oor voor uw specifieke entertainment verzoeken. Wij hebben de volledige regie over uw feest en maken het onze taak om elk aspect tot in de details te regelen. Afspraken die wij maken met elkaar zijn bindend. U mag ons daarop altijd aanspreken, want wij zeggen wat we doen en wij doen wat we zeggen!

Met ruim twintig jaar aan ervaring in de catering & stylingbranche mogen wij rustig spreken van een cateringbedrijf dat tot de absolute top hoort in Nederland. Het netwerk waarover wij beschikken is enorm en wij maken gebruik van onze contacten om onze klanten het beste aanbod tegen de meest scherpe prijzen te kunnen bieden.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten of als u een vrijblijvende offerte wilt hebben. Wij staan voor u klaar!

Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. U krijgt binnen 24 uur een reactie.