Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zaandam Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Middelandse Zee 87
1503 BZ Zaandam
tel. 075 - 7440019

of bel gratis naar: 0800 - 48 90 489

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Zaandam

Buffetten

De verscheidenheid aan buffetten die Your Choice Catering Zaandam aanbiedt, is groot. Heeft u een trouwfeest? Organiseert u een familiebijeenkomst? Of plant u een bedrijfsopening? Het maakt niet uit of uw evenement zakelijk of privé gerelateerd is, wij zorgen voor een buffet dat past bij iedere gelegenheid en iedere portemonnee. Om het kiezen wat gemakkelijker te maken hebben we voor u enkele zogenaamde standaardbuffetten samengesteld, die overigens verre van standaard zijn te noemen. Wilt u een andere samenstelling of een wijziging in het arrangement, dan maken wij daar absoluut geen probleem van. U zult zien dat ook uw ideale buffet door Your Choice Catering Zaandam geleverd kan worden!

Buffetten - puur maatwerk

Zoek in het woordenboek het woord 'flexibiliteit' op en u vindt waarschijnlijk de naam van Your Choice Catering Zaandam terug! Wij staan namelijk garant voor flexibiliteit en maatwerk tot in het kleinste detail. Samen met u stellen we een buffet samen dat past bij uw feest, receptie of event waarbij we niet alleen rekening houden met het gezelschap dat u verwacht, maar ook met uw budget. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn de kernwaarden die ons bedrijf onderscheidt van alle andere cateringbedrijven. Ons team is gepokt en gemazeld in de cateringbranche en heeft service met een hoofdletter "S" hoog in het vaandel staan. Welk feest u ook organiseert, met een buffet van ons wordt het ongetwijfeld een groot succes!

Buffetten - kwaliteit voor een redelijke prijs

U krijgt bij ons veel kwaliteit voor weinig geld. Zelfs onze "budgetcategorie" is nog altijd top of the bill. Door het grote netwerk dat wij over de afgelopen jaren hebben weten op te bouwen, kunnen wij een uiterst scherpe prijs aan onze klanten doorberekenen. En dat is goed nieuws voor u, zeker in deze tijden!

Onze buffetten op een rij:

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Onaangename verrassingen in de vorm van onverwacht hoge facturen achteraf zult u van Your Choice Catering Zaandam niet ontvangen, dat staat vast. Onze prijzen zijn inclusief btw en schoonmaakkosten, dat is wel zo duidelijk. Bij ons geldt dat we niet alleen zeggen wat we doen, maar ook doen wat we zeggen en dat geldt uiteraard ook voor de prijzen die we met u afspreken.

Vanzelfsprekend zijn zaken als serviesgoed, bestek en servetten ook bij de buffetarrangementen inbegrepen.

Geen reden dus om nog langer te wachten met bellen. Doe het vandaag nog!

Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 489, maar ons contactformulier invullen mag natuurlijk ook.