Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zaandam Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Middelandse Zee 87
1503 BZ Zaandam
tel. 075 - 7440019

of bel gratis naar: 0800 - 48 90 489

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Zaandam - Bedrijfsopening

Opent u een nieuw bedrijf? Of een tweede vestiging? Gaat uw school open na een verbouwing? Een bedrijfsopening is voor Your Choice Catering Zaandam elke keer een speciale gebeurtenis omdat een nieuw begin altijd spannend is. En daarom gaan wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsopening uniek en spetterend zal verlopen. Your Choice Catering Zaandam ondersteunt u met plezier bij het verzorgen van een bedrijfsopening die u en uw gasten nog lang zal heugen.

Bedrijfsopening - maatwerk

Your Choice Catering Zaandam staat op catering en partyservicegebied voor maatwerk. Maatwerk wat betreft culinaire invulling en maatwerk wat betreft organisatie en locatie. U heeft het al druk genoeg, dus ons team neemt u graag alle zaken die komen kijken bij een geslaagde bedrijfsopening uit handen. In overleg met u maken we een plan dat precies aansluit op uw wensen ten aanzien van uw bedrijfsopening. Iedere vraag en iedere opmerking nemen we uiterst serieus. Your Choice Catering Zaandam kan alleen maatwerk leveren door goed te luisteren naar wat u wilt.

Bedrijfsopening - totaalplaatje

Heeft u een bepaalde voorstelling over de bedrijfsopening en wilt u weten of dat kan? Schroom niet om uw vraag te stellen! Onze mensen zijn vakmensen, geschoolde horecamensen met heel veel ervaring in het organiseren van bedrijfsopeningen en andere evenementen. Your Choice Catering Zaandam verzorgt het totaalplaatje: vanaf het eerste gesprek tot en met het laatste bord dat door ons afgewassen wordt. De entourage, de hapjes, de drankjes, de materialen en het entertainment zijn geheel onze verantwoordelijkheid. En die verantwoordelijkheid nemen we uiterst serieus. Your Choice Catering Zaandam maakt van uw bedrijfsopening een succesvolle, geslaagde gebeurtenis!

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Bedrijfsopening - traditioneel en gezellig

Tradities als de 'hoogste punt viering' houden we bij Your Choice Catering Zaandam graag in stand. De 'hoogste punt viering' wilt u vieren als 'hoogtepunt' in het proces naar uw bedrijfsopening toe of zelfs als bedrijfsopening op zich. Onze mensen beschikken over de meest creatieve ideeën om een dergelijk viering tot een waar event te maken. Valt de hoogste punt viering in de winter? Serveer uw gasten dan lekker warme erwtensoep en chocolademelk! Of kiest u voor een net zo Hollandse manier met haring of stamppot? Hoe u uw bedrijfsopening ook wilt vormgeven, Your Choice Catering Zaandam is niet snel iets te gek!

Heeft u vragen, ideeën of wilt u een vrijblijvend advies op maat? Bel vandaag nog gratis 0800 489 0 489 of vul ons contactformulier in.