Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zaandam Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Middelandse Zee 87
1503 BZ Zaandam
tel. 075 - 7440019

of bel gratis naar: 0800 - 48 90 489

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Zaandam - Bedrijfsfeesten

Is uw onderneming jarig? Viert uw bedrijf of uw instelling haar 25-jarig jubileum? Of bent u verhuisd naar een groter en nieuwer pand? Your Choice Catering Zaandam kan elk bedrijfsfeest helemaal voor u regelen, van de catering tot en met het entertainment. Of het nu gaat om een spetterend feest met een live band of om een activiteitendag met uw team; Your Choice Catering Zaandam laat uw bedrijfsfeest gegarandeerd slagen!

Bedrijfsfeesten - tot in de puntjes verzorgd

Your Choice Catering Zaandam kan uw bedrijfsfeest voorzien van de meest uitgebreide cateringconcepten. Maar ook eenvoudige borrelarrangementen en recepties zijn voor ons geen enkel probleem. Ons team bestaat uit professionals die catering en styling tot in hun vingertoppen beheersen. Ze verzorgen niet alleen heerlijk eten en drinken, ze regelen ook allerlei events, entertainment en activiteiten. Your Choice Catering Zaandam levert tiptop verzorgd maatwerk. Wilt u een volledig koud en warm buffet? Dat is super! Wilt u daarnaast ook dat wij muziek, materialen en aankleding regelen? Ook dat is ons wel toevertrouwd! Your Choice Catering Zaandam heeft al ruim twintig jaar ervaring in het opzetten van bedrijfsfeesten op diverse locaties. U heeft verder nergens omkijken naar!

Bedrijfsfeesten - met extra faciliteiten

Your Choice Catering Zaandam heeft altijd iets extra's te bieden. Wij nemen geen genoegen met het bieden van standaardoplossingen. Flexibiliteit en maatwerk staat bovenaan bij onze service. Your Choice Catering Zaandam zet altijd een tandje bij, op elk gebied. Horeca en gastvrijheid zit namelijk in ons bloed en we bereiden ons tot in de puntjes voor. Altijd populair op bedrijfsfeesten zijn nog altijd onze lopende buffetten, maar onze walking dinners zijn steeds meer in trek. Kijk rustig rond op onze site voor alle mogelijkheden. Waar u ook voor kiest, u slaat de plank nooit mis. Your Choice Catering Zaandam bespreekt tot in de details met u wat uw wensen zijn. Communicatie is dan ook essentieel voor ons. Helder en duidelijk brengen we in kaart wat u wilt, wat het kost en hoe we alles gaan regelen. Wakker liggen is er voor u niet bij, want wij nemen u alle romslomp uit handen. Bij Your Choice Catering Zaandam geldt - heel ouderwets - dat afspraak nog steeds afspraak!

Bedrijfsfeesten - culinair assortiment

Your Choice Catering Zaandam heeft een aantal barbecue arrangementen voor u samengesteld die passen bij elk bedrijfsfeest. Het mooie is, dat u het hele jaar van een barbecue kunt genieten bij ons. En wilt u een ander pakket? Dat is geen enkel probleem. U bepaalt gewoon in onderling overleg met ons op basis van uw gasten en uw budget welke barbecue wij voor u samenstellen. Een bedrijfsfeest is overigens ook de uitgelezen gelegenheid om uw gasten een walking dinner aan te bieden. Your Choice Catering Zaandam bedient u tijdens een walking dinner met gerechten waar u uw vingers bij aflikt, terwijl u en uw gasten zich gewoon door het gezelschap kunnen bewegen. Ook hier geldt dat een en ander geheel aangepast kan worden aan uw wensen voor wat betreft inhoud en budget.

Bedrijfsfeesten - meer weten?

Your Choice Catering Zaandam is uw ideale partner als het gaat om het organiseren van uw bedrijfsfeest. Na afloop zorgen we ook nog dat alles weer netjes schoon en afgewassen wordt. Bel ons gratis nummer of mail ons en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Een passende oplossing hebben we bij Your Choice Catering Zaandam altijd!