Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zaandam Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Middelandse Zee 87
1503 BZ Zaandam
tel. 075 - 7440019

of bel gratis naar: 0800 - 48 90 489

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Zaandam - Bedrijfscatering

Een goed bedrijfsrestaurant of incidentele bedrijfscatering, wat u ook zoekt, bij Your Choice Catering Zaandam vindt u het allemaal. Voor een gezonde lunch op dagelijkse basis, een warme maaltijd als uw medewerkers overwerken of een vergaderlunch met uw zakenrelaties bent u bij ons aan het juiste adres. Bedrijfscatering voor kleine, middelgrote en grotere bedrijven verzorgen wij zonder problemen voor een meer dan redelijke prijs. Your Choice Catering Zaandam heeft het antwoord op uw bedrijfscateringvraag al klaar!

Bedrijfscatering - gezond en productief aan het werk

Als geen ander weten we bij Your Choice Catering Zaandam dat mensen beter presteren als ze goed in hun vel zitten. Uw medewerkers zo gezond en productief mogelijk aan het werk houden, betekent ervoor zorgen dat ze van een gezonde lunch en een gezond diner moeten kunnen genieten. Your Choice Catering Zaandam biedt u en uw mensen een evenwichtige, gezonde maaltijd waardoor ze na de lunch of de avondmaaltijd weer vol energie voor u aan de slag gaan.

Voorbeeld: dagelijkse lunch vanaf 60 personen

Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contractlevering)

  • Diverse soorten brood en broodjes, krentenbollen, crackers en ontbijtkoek
  • Kaasplateau met diverse kazen (waaronder Franse kazen en gezonde, vetarme varianten)
  • Vleeswarenplateau met diverse (magere) vleeswaren en filet American
  • Verse salade, smoothies en vers fruit
  • Zuivel: melk, karnemelk, yoghurt en sap
  • Serviesgoed

Bedrijfscatering - even druk?

Is het even druk op uw bedrijf? Dan heeft u misschien af en toe behoefte aan een lunch of een warme maaltijd. Your Choice Catering Zaandam is op die momenten de ideale partner om uw mensen te voorzien van een lekkere broodlunch, al of niet met soep of van een complete warme maaltijd. En heeft u zo nu en dan relaties op bezoek die u een vergaderlunch wilt aanbieden? Ook dan geldt dat Your Choice Catering Zaandam gemakkelijk bijspringt. U bepaalt vervolgens hoe eenvoudig of luxe het assortiment moet zijn. Afhankelijk van uw budget en uw wensen leveren wij de bedrijfscatering die u nodig heeft. Maatwerk dus!

Bedrijfscatering - vakmanschap en professionaliteit

Your Choice Catering Zaandam is al ruim twintig jaar ervaren in het organiseren van bedrijfscatering op maat. De goede naam die wij hebben opgebouwd op dat gebied maken we keer op keer waar. Professioneel, servicegericht en met marktconforme prijzen proberen we steeds weer hoge kwaliteit te leveren. Voor zo nu en dan of structureel: in bedrijfscatering is Your Choice Catering Zaandam de ideale partner voor u.

Your Choice Catering Zaandam presenteert u op deze pagina een voorbeeldlunch die wij slechts als indicatie van wat er mogelijk is, hebben samengesteld. Uiteraard bepaalt u, de klant, hoe uw lunch of warme maaltijd er uit komt te zien, ook qua prijs.

Voor een offerte op maat of een vrijblijvend advies kunt u ons altijd bellen of mailen. U bent tot niets verplicht, dus bel vandaag nog!