Facebook    Twitter
Your Choice Catering Zaandam Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Middelandse Zee 87
1503 BZ Zaandam
tel. 075 - 7440019

of bel gratis naar: 0800 - 48 90 489

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Zaandam

Barbecue

De dagen worden langer, het wordt warmer, kortom: tijd om te gaan barbecueën! Maar waarom wachten tot het warm wordt? Bij Choice Catering Zaandam kunt u het hele jaar door een gezellige BBQ regelen. Heeft u zin om te grillen? Bel dan vandaag nog, want wij wijn er klaar voor!

Een barbecuefeest is gezellig en lekker

U kent ze wel: de barbecuefanatiekelingen die zweren bij de originele kolenbarbecue en van niets anders willen weten. Your Choice Catering Zaandam kan het zich wel voorstellen, maar ook als u liever een comfortabelere gasbarbecue heeft, kunnen wij u uitstekend bedienen. Onze toestellen zijn in zeer goede staat en hebben weinig instructie nodig, zo eenvoudig zijn ze om te hanteren. En heeft u er liever iemand van ons bij die u ondersteunt? Prima! Wij bieden u maatwerk, dus ook die service is zeer goed mogelijk. Met Your Choice Catering Zaandam bent u altijd verzekerd van een tot in de details verzorgde barbecueparty.

Barbecue - uitsluitend kwaliteitsproducten

Al onze barbecuepakketten bestaan uit verse, hoogwaardige producten. Your Choice Catering Zaandam gebruikt uitsluitend eersteklas vlees en de allerbeste vis. En de groente is natuurlijk kakelvers! Een barbecue heeft u bij ons al besteld voor een absoluut lage prijs vanaf € 13,50 per persoon, inclusief apparatuur en serviesgoed. Ons team neemt alle benodigdheden mee, ook de huisgemaakte salades, smaakvolle sauzen en vers brood met kruidenboter. En de afwas? Die hoeft u niet doen, want die nemen wij u uit handen. Leuker kunnen we het niet maken, toch?

Barbecue met sfeer en ambiance

Your Choice Catering Zaandam beseft dat een barbecue niet alleen een kwestie van lekker eten is. Een barbecue moet sfeer en ambiance hebben. Daarom leveren wij niet alleen de gastronomische voorwaarden, maar ook alle andere belangrijke ingrediënten, zoals verlichting, stylingattributen en materialen die uw feest aankleden. Statafels met rok, plantenbakken, lichtsnoeren, partytenten, u noemt het maar op en wij kunnen het voor u in orde maken. Your Choice Catering Zaandam zorgt ervoor dat uw barbecue van top tot teen een smulfeest is voor jong en oud!

Ons barbecue aanbod

Ons aanbod is erg gevarieerd en er is letterlijk voor elke smaak iets bij. Uiteraard komen wij u graag tegemoet als u bepaalde dieetwensen of allergieën heeft, maar ook als iets anders wilt dan wat de pakketten te bieden hebben, doen wij ons best om dat voor elkaar te krijgen. Dit zijn onze pakketten:

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Een barbecue met een speciaal drankenarrangement

Bij een barbecue hoort ook een lekker pilsje, glaasje wijn of iets fris. Your Choice Catering Zaandam heeft daarom een speciaal drankenarrangement in het assortiment waarmee u voor een scherpe prijs kunt profiteren van ons Onbeperkt Hollands arrangement. Diverse drankjes voor de absolute bodemprijs van € 7,50 per persoon. Meer weten? Bel of mail ons vandaag nog en wij vertellen u er alles over.

Barbecue met een lekker nagerecht

Houdt u wel van een toetje? Voor de echte zoetekauw is een dessert onmisbaar, maar ook voor iedereen die graag iets hartigs heeft, hebben wij iets in ons nagerechten aanbod. Your Choice Catering Zaandam serveert niet alleen schepijs uit een heuse ijscokar, maar ook bavarois, fruit, dessertgebak uit eigen keuken en allerlei andere lekkere toetjes. Van een simpel ijsje tot en met een uitgebreid dessertbuffet, wij hebben het allemaal.

Heeft u er al zin in? Wij ook! Bel of mail ons geheel vrijblijvend voor meer informatie. U bent verder nergens toe verplicht.

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in.